Категории
Работно време
Понеделник - Петък:
от 9.00 - 18.00

Събота и Неделя:
Почивни дни
Посетете страницата ни във Facebook за да видите актуален списък на вече извършените и тествани решения и услуги за конкретните марки и модели автомобили.
Facebook

За нас

Повече от 7 години ние се стремим да предложим максимално качество на различни софтуерни услуги в областта на автомобилите и по точно чип тунинг чрез оптимизиране на софтуера и подобряване на динамичните показатели или елиминиране на определени проблемни възли/системи. Предлагаме максимално качество и гаранция, като използваме ръчна и индивидуална настройка на всеки софтуер  ( без ползването на разни автоматични програми съсипващи софтуера и автомобила ).  Ние работим с лицензиран софтуер WinOLS .
Напоследък навсякъде се предлагат услуги по софтуерни корекции почти за „без пари“, но с доста съмнително и опасно качество. На клиента му „оправят“ проблема набързо ( нали чека не свети ) и то много евтино спрямо други такива които пък искат малко повече … или двойно … примерно. От тук нататък обаче при некоректно извършена софтуерна услуга се започва с драмите. Едни от симптомите на такава некачествена манипулация  е завишен разход, по малка мощност, остатъчна регенерация, разреждане на маслото с нафта,  пушене от време на време, забива без да записва каквито и да е грешки … ето тук е големия проблем. Масово предлаганите решения бълвани от разни програми за едни „бързи пари“ тотално съсипват автомобила и софтуера му, последствията при някои могат да бъдат фатални. Повечето такива колеги дори не знаят какво се случва със софтуера на колата и какво правят тези програми. Обикновенно се изтрива цялата таблица за грешки и проблема „уж“ е оправен т.е. чека не свети … няма грешки … за клиента всичко е ОК, да ама не. В някои случаи се премахва и аварийния режим който е нужен да пази двигателя при дадена нередност и автомобила остава без такава защита, не винаги се премахва изцяло проблемната система а корекцията е частична и проблема реално е само „замаскиран“ и след време проблема отново е налице. При други автомобили дори да изключиш половината датчици, никога повече няма да запише грешка в компютъра каквито и проблеми да има. Тогава заради разни аварийни режими, забивания или остатъчни регенерации се почва едно лудо обикаляне по сервизи докато някой се сети че всъщност проблема е в софтуера. Тогава всичко наново. Лошото е че в този случай нещата са по-трудни, по-бавни и по-болезнени за клиента защото :
- плаща за едно и също вече 2-ри път, но за да се направи както трябва.
- не винаги и веднага се намира оригинален софтуер за да се коригира „омазването“, в някои случаи се налага обновяване на софтуера в официален сервиз, което също е допълнително пари или време.
- в зависимост от времето на каране на автомобила в това състояние, след възстановяване на щетите по софтуера и връщането на диагностиката в някои случай възникват изненади т.е. проблемите заради които реално автомобилът преди това е забивал ( проблеми с дебитомер, турбо, AGR / EGR, налягане на гориво и много други ) . В някои случаи „новите“ проблеми са повече от един.
- трябва да се отстранят всички тези „замаскирани“ проблеми за да излезне автомобила от аварийния режим и да продължи да си работи нормално.
- времето отделено за корекция на такова положение в повечето случаи е минимум двойно от нужното за нормалното извършване на тази процедура, което е в минус и за нас и за клиента.
При нас няма да получите нито един от негативите по-горе защото :
– ние държим на името си, на качествено свършената работа и  доволните клиенти.
– ние не ползваме автоматични програми и не предлагаме решения с неясен и съмнителен резултат. В 99% от случаите, решенията които предлагаме са работещи и многократно тествани.
- всеки един софтуер се преработва ръчно, отнема повече време, но се коригира само нужното, премахват се само нужните грешки а не цялата таблица, след което автомобила нормално продължава да си има диагностика и да работи нормално.
- в повечето случаи ситемите се изключват изцяло при премахване FAP / DPF, SCR Adblue, EGR, Throttle valve actuator, Swirl, Lambda  и др. т.е. се премахват изцяло електрически всички датчици и те могат да се изключат.
- в повечето случаи манипулацията четене/запис на софтуера се извършва през OBD буксата ( без сваляне и отваряне на компютъра ), включително Siemens и Denso компютрите при Citroen, Ford, Jaguar, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Suzuki, VAG, Volvo и други.
– при някои особенни случаи когато трябва да се съобразим с някои условности, това ви се съобщава и само при съгласие от ваша страна, се извършва нужното.
– винаги пазим оригиналния софтуер на всеки един автомобил ( дори на първият такъв от преди 7-8 години ). Ако някой някога има проблем при услуга извършена от нас или нещо трябва да се върне или коригира, винаги може да бъде направено.
- и на последно място … услугите ни не са ни от най-евтините, но в разумните граници за съответното поколение компютър и извършена процедура. Предполагам сте съгласни че няма как една услуга да се предложи за 50-100 лв. и в същото време да се дава гаранция и да покрива стойността на компютър който струва 2-3 000 лв., т..е. ако нещо се случи трябва да ви се купи нов.
- от началото на 2015 год. имаме промяна на цените на услугите на масовите автомобили и компютри с – 20%-30%.
- даваме 5 години гаранция на коригирания от нас софтуер и за извършената от нас софтуерна услуга. При установяване на чужда намеса в софтуера впоследствие, гаранцията пада.